Beschrijving

Huur een kantoor per dag, per week of per jaar, met zoveel mensen als je wilt VANAF € 399,=!

Tribes kantoren zijn voorzien van alle benodigdheden om zorgeloos aan de slag te gaan in een professionele, zakelijke omgeving: ergonomisch meubilair, air conditioning, verlichting, supersnel internet, en natuurlijk een inspirerende inrichting. Elk kantoor is voorzien van een beveiligde toegang, middels een passensysteem, welke je ook gebruikt voor print- scan- en kopieerfaciliteiten.

Het goed getrainde Tribes service team staat voor je klaar om al je zakelijke behoeften te vervullen. Wij zorgen voor een warm en professioneel ontvangst van jouw gasten, en zijn beschikbaar voor administratieve taken zoals het versturen van post.

Je kunt al huren vanaf één dag, tot vele jaren. Alles is mogelijk, dus ook wanneer je snel of tijdelijk wilt uitbreiden of reduceren. Wil je extra meubilair in je kantoor? Ook dat is mogelijk. Wij zetten het voor je klaar.

Je betaalt één factuur aan het einde van de maand voor je volledig gemeubileerde kantoor, inclusief kantoormeubilair, wifi, telefoontoestellen, nutsvoorzieningen en een bemande receptie.

Professionele werkruimten
Elke werkruimte is volledig uitgerust met high-speed internet en alle IT en telecom-infrastructuur die u nodig hebt om het meeste uit co-werken te halen.

Inspirerende vergaderruimtes
Onze vergaderzalen zijn gebaseerd op de kleuren en materialen gebruikt door de Asaro stam. Laat je fascineren!

Flexibele verhuur
Huur een kantoor voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of u nu alleen werkt of ruimte nodig heeft voor 100 mensen, bij Tribes Rotterdam Blaak kiest u de manier waarop u wilt werken.

Volledig uitgeruste conferentie-faciliteiten
Vertrouw op topkwaliteit audio en video materiaal voor productieve conferenties die soepel verlopen.

Kenmerken