Beschrijving

Heerlijk wonen in de wijk ‘’Meerwede’’ in Barendrecht, dat kan bij deze ruime tussenwoning! Deze tussenwoning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen in de nabije omgeving zoals: een winkelcentrum, diverse sportvoorzieningen, het openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen. De woning beschikt over 3 slaapkamers en de mogelijkheid meerdere kamers te creëren op de bovenste etage van de woning. 

Aan de voorzijde van de woning heeft u vrij uitzicht omdat daar een speelveldje gelegen is. De wijk ‘’Meerwede’’ is een zeer geliefde, kindvriendelijke wijk. De omgeving is groen en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling
Middels de voordeur komt u in de hal van de woning. Hier heeft u toegang tot de toiletruimte, woonkamer, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

De toiletruimte is voor de helft betegeld met een witte tegel en voorzien van een closet en een fonteintje. 

Via de openslaande deur komt u in de woonkamer. Deze is licht door de aanwezige raampartijen. De woonkamer is voorzien van een hardhouten vloer en de muren zijn strak afgewerkt en kan naar eigen smaak ingericht worden. Ook heeft u toegang tot de tuin middels een openslaande deur vanaf de woonkamer.

De moderne, open keuken is via de woonkamer te bereiken. Deze is voorzien van Siemens inbouwapparatuur zoals: oven, magnetron, koel/vriescombinatie en vaatwasser. De kookplaat van Imperial is een combinatie van een wok pit en elektrische pitten, dit maakt de keuken compleet. De keuken is opgesteld in een L-vorm en heeft zwart-witte tegels op de muur. De keuken is voorzien van veel kastruimte waardoor u al u (kook)spullen makkelijk kunt opbergen. U kijkt via het raam uit over het speelveldje voor de deur.

1e verdieping

Op de overloop van de eerste verdieping heeft u toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Er ligt een laminaatvloer in een eikenkleur over de gehele verdieping, hierdoor oogt het rustig. De master bedroom is gelegen aan de achterkant van de woning en kijkt uit op de tuin. De kamer biedt voldoende mogelijkheden om deze naar eigen wens in te delen.

Naast de master bedroom bevindt zich de kleinste kamer van deze verdieping. In de huidige situatie wordt deze gebruikt als kantoorruimte/garderobe. Ook deze kamer geeft uitzicht op de groene tuin.

De derde slaapkamer op deze verdieping is gelegen aan de straatzijde en is net wat kleiner dan de master bedroom. De kamer is gelegen naast de badkamer en is tevens voorzien van een raampartij waardoor er veel natuurlijk lichtinval is.

De badkamer is geheel betegeld met een witte tegel en voorzien van een douche, wastafel, ligbad en closet. De badkamer heeft een smal raam voor natuurlijke lichtinval en kan tevens open om de ruimte goed te ventileren. Ook de badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.


2e verdieping
Middels een trap komt u op de bovenste verdieping welke momenteel gebruikt wordt als bergzolder. Doordat er knieschotten aanwezig zijn op deze verdieping heeft u veel mogelijkheden tot opbergen. Ook kan deze verdieping uitgebreid worden door een dakkapel te plaatsen.

Tuin
De groene tuin is voorzien van veel sierbeplanting en heeft een ligging op het oosten. In de tuin heeft u extra opslagruimte door de houten berging. Ook heeft u de mogelijkheid om meerdere zitplekken te creëren. Als u liever uit de zon wil zitten dan is dit makkelijk te realiseren door het elektrische zonnescherm.

Bijzonderheden:

-	Ruime tussenwoning in geliefde wijk ‘’Meerwede’’;
-	Mogelijkheid tot creëren van meer slaapkamers op de 2e verdieping;
-	Groene tuin op het oosten;
-	Nette, moderne keuken;
-	Oplevering in overleg.

Kenmerken