Beschrijving

Bent u ook zo enthousiast geworden over deze bijzondere woning met fantastisch perceel? Plan dan nu een bezichtiging in!

Gelegen in het prachtige dorpje ‘Oudemolen’, in  het buitengebied De Ruigenhil van de gemeente Moerdijk en te midden van een bosrijke omgeving vindt U dit zeer interessante object. De woning heeft een perfecte ligging ten opzichte van diverse voorzieningen, zoals; diverse uitvalswegen, supermarkten, basisscholen, winkels en sportverenigingen. Op ca. 6 km afstand ligt het gezellige en levendige vestingplaatsje Willemstad met veel restaurants en een jachthaven met aansluiting op het Hollands Diep. Via de A59 bent u binnen 30 minuten in Rotterdam of Breda en is Antwerpen snel bereikbaar. 
De woning beschikt over een royale leefkeuken, woonkamer, 3 slaapkamers, badkamer en een bijgebouw/ bedrijvenpand. Het bijgebouw en het perceel leent zich erg goed voor diverse doeleinden. 

Indeling
Woonhuis (bestemming: wonen)

Begane grond
Vanaf de entree heeft u toegang tot de woonkamer, de toiletruimte en de keuken. De deuren naar de woonkamer en de keuken beschikken over glas in lood.

De woonkamer is voorzien van een houten vloer en diverse raampartijen wat voor veel lichtinval zorgt. Ook beschikt de woonkamer over een prachtige ouderwetse openhaard, wat voor een gezellige sfeer zorgt! Vanuit de woonkamer heeft u via de trapopgang toegang tot de eerste verdieping. 

De keuken is voorzien van een plavuizen vloer en diverse raampartijen, waardoor er een riante lichtinval aanwezig is. De keuken beschikt over een kookeiland en diverse inbouwapparatuur, zoals: een kookplaat met afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en  een wasmachine.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. 
De eerste slaapkamer is voorzien van een houten laminaatvloer en diverse raampartijen. Ook heeft u via deze slaapkamer toegang tot een vaste kast en de vliering. Tot slot is er een wastafel met wastafelmeubel in de ruimte gesitueerd. 

De tweede slaapkamer is wederom voorzien van een laminaatvloer en raampartijen. Deze ruimte beschikt over een ingebouwde kast met daarin gescheiden een  wastafel.
De derde slaapkamer beschikt over een dakraam, een houten vloer en een wastafel met wastafelmeubel. Via deze ruimte kunt u de badkamer bereiken. 
De badkamer beschikt over een wastafel, wastafelmeubel, toilet, douche en ligbad. De ruimte is afgewerkt in een groene kleurstelling. 

Indeling:
Bijgebouw (bestemming: kantoor):

U kunt het bijgebouw betreden via drie verschillende ingangen, twee aan de zuidwest kant en een aan de zuidoost kant. 
Via de eerste ingang, de hoofdingang, komt u binnen in de hal. Vervolgens zijn de volgende kamers in het pand aanwezig:
-	Algemene ruimte;
-	3 kantoorruimtes;
-	2 toiletruimtes;
-	6 bergingen;
-	3 kamers.
De algemene ruimte en de kantoorruimtes zijn voorzien van een vloerbedekking en systeemplafonds. 
Via de trap in de hal kunt u de eerste etage bereiken. Deze etage is voorzien van de volgende kamers:
-	1 grote berging;
-	1 kamer;
-	1 badkamer met ligbad en toilet. 

Bijzonderheden:
-	Woning met een groot bijgebouw;
-	3 slaapkamers;
-	Fantastisch perceel ter grootte van 6.580 m2, geschikt voor diverse doeleinden;
-	Voor regels omtrent de bestemmingen verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl;
-	Dak bijgebouw behoeft onderhoud/ renovatie;
-	Oplevering in overleg.

Kenmerken