Beschrijving

Deze royale hoeve is origineel in 1907 gebouwd en in de afgelopen jaren helemaal opgeknapt. Het prachtige karakteristieke uiterlijk is mooi bewaard gebleven en ook aan de binnenzijde is gewerkt met passende materialen.

De woning beschikt over parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein, maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers en is gelegen in de karakteristieke wijk “Oud IJsselmonde” te Rotterdam. Aan de voorzijde is er uitzicht op een groene dijk met daarachter de “Nieuwe Maas”!

De woning is zeer centraal gelegen aan een rustige weg met alleen één richtingsverkeer. In de nabijheid zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals; winkels aan het “Prinsenplein”, “Dillenburgplein”, “Scheepswerf Bolnes” en overdekt winkelcentrum “Keizerswaard” en de “Ridderhof”, er is toegang tot diverse uitvalswegen, scholen, een grote speeltuin, “Watersportvereniging IJsselmonde” en openbaar vervoer.

Indeling

Begane grond
Via de royale oprit en voortuin is de prachtige entree van de woning bereikbaar. De oprit is voorzien van grind en geeft parkeergelegenheid aan diverse auto’s. Via de voortuin zijn ook de zijtuinen bereikbaar. De tuin is afgesloten met een mooi hekwerk met poort.

De royale hal is voorzien van een mooie robuuste tegelvloer, gestuukte wanden en plafond en geeft toegang tot de vertrekken en de kelder. Aan het einde van de hal is het toilet te vinden.

De woonkamer is via 2 deuren in de hal bereikbaar en is royaal van oppervlakte (ca. 45,6 m2). De woonkamer is heerlijk licht door de diverse raampartijen en is voorzien van een mooie laminaatvloer en fraai afgewerkte wanden. Via 2 deuren is er toegang tot de keuken.

De prachtige en landelijk te noemen woonkeuken is royaal van opstelling en is uitgevoerd in een lichte kleur. Er is gebruik gemaakt van diverse inbouwapparatuur zoals een mooi breed 6-pits gasfornuis met afzuigschouw en grote oven. Op het waterschiereiland zijn de spoelbak en de vaatwasser te vinden. Het geheel is mooi afgewerkt met natuurstenen werkbladen en betegelde achterwanden. De tegelvloer uit de hal loopt hier mooi door. Via een deur is er toegang tot de fijne zijtuin. Om de hoek is er toegang tot het toilet. Tevens is er een doorgang naar de hal aan de achterzijde. Hier is de trapopgang naar boven te vinden.

De sfeervolle badkamer is via de hal en de ouderslaapkamer bereikbaar. Er is gebruik gemaakt van een heerlijk ligbad onder het raam, een riante inloopdouche met designradiator en een dubbele wastafel met meubel, spiegel en verlichting. De ruimte is voorzien van een nette laminaatvloer en via een doorgang is er toegang tot de ouderslaapkamer en een deur naar de tuin. Deze ruimte gaat over in een volgende ruimte welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Denk aan een kantoor, speelkamer, sportruimte of studeerkamer. In de doorgang is een 2e trap naar boven te vinden.

De fijne tuin is netjes aangelegd aan beide zijden naast- en aan de voorzijde van de woning. Er is gebruik gemaakt van diverse materialen zoals gras, een gedeelte kunstgras, betegeling en een gedeelte grind. Er is en schuur geplaatst voor extra bergruimte.

Onder de woning is zijn 2 kelders aanwezig welke ook in gebruik genomen kunnen worden als bergruimte. Eén kelderruimte bevindt zich onder de woonkamer, de andere is vanuit de hal bereikbaar.

Eerste verdieping

Via 2 toegangen is de 1e verdieping bereikbaar. Aan de lange en vooral hoge hal zijn 6 mooie slaapkamers gecreëerd. De royale overloop aan de achterzijde van de woning is op dit moment in gebruik als hobbyruimte en kan uiteraard voor diverse doeleinden gebruikt worden. 

In alle kamers en op de overloop zijn de prachtige hoge plafonds te zien. De robuuste houten vloeren en ook het prachtige houten balkwerk is bewaard gebleven en geven de ruimte een fantastische uitstraling. 

De 2e badkamer is grotendeels betegeld in een lichte kleurstelling en is voorzien van een douchecabine, een wastafel met meubel en spiegel en een wandcloset. Door het aanwezige dakraam is een fijne natuurlijke lichtinval aanwezig.

Bijzonderheden

-	Prachtige, royale vrijstaande woning op zeer centrale locatie;
-	Karakteristieke elementen uit de hoeve zijn bewaard gebleven;
-	Recent volledig opgeknapt en ingedeeld;
-	6 slaapkamers, 2 badkamers;
-	Oplevering in overleg.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek!

Kenmerken