Beschrijving

Op zoek naar een instap klaar appartement in Hillegersberg? Zoek dan niet verder en plan nu een bezichtiging in! Het appartement bevindt zich midden in het dorp van Hillegersberg met alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants, scholen, sportvoorzieningen op steenworp afstand. Ook is Rotterdam centrum goed te bereiken met het openbaar vervoer en kunt u via de diverse uitvalswegen andere steden gemakkelijk bereiken. 
Het appartement beschikt over een woonkamer, een gesloten keuken, een slaapkamer, een badkamer, een apart toilet, een balkon en een ruime berging in de kelder. Alle ruimtes zijn prachtig afgewerkt, waardoor u zo de woning kunt betrekken. 

Indeling:
Entree:
Wanneer u bij het appartementencomplex aankomt, treft u een bellentableau met intercom. Vervolgens kunt u het complex betreden en bevinden zich aan uw rechterzijde de brievenbussen. De tweede deur biedt toegang tot het trappenhuis en lift die naar het appartement op de derde verdieping leidt. 

Derde verdieping:
Via de eerste hal kunt u naar de tweede hal. De beide hallen zijn erg mooi afgewerkt met een laminaat vloer, welke over het gehele appartement gelegd is. De tweede hal biedt toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, en het aparte toilet. 
De woonkamer biedt veel ruimte en genoeg lichtinval. Ook is de gehele kamer gestukt en zitten er spotjes in het plafond wat veel sfeer geeft aan de kamer. Tot slot kunt u via de woonkamer het balkon bereiken welke op het noordoosten gelegen is. 
De luxe keuken biedt u de mogelijkheid om heerlijke gerechten te bereiden. Zo is de keuken afgewerkt met een zwarte tegelvloer en donkergrijze kastjes. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals het gasfornuis, oven, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en vriezer. 
De badkamer is afgewerkt met dezelfde tegelvloer als in de keuken. Verder is de ruimte geheel betegeld met een witte tegel. De ruimte is voorzien van een douche en een wastafel. Onder de wastafel zijn de wasmachine en droger geplaatst, waardoor deze niet in de weg staan. 
Het aparte toilet is afgewerkt in dezelfde stijl als de badkamer en is voorzien van een toilet met fontein. 
In de slaapkamer zijn dezelfde spotjes verwerkt als in de woonkamer, zodat ook hier een fijne sfeer wordt gecreëerd. De op maat gemaakte kledingkast past perfect in de ruimte en kan overgenomen worden. 

Bijzonderheden:
-	Prachtig instap klaar appartement in Hillegersberg;
-	Balkon op het noordoosten;
-	Maandelijkse VvE bijdrage van €168,97 (Inclusief €60 voorschot stookkosten);
-	2020 voorzien van een nieuwe boiler;
-	Ruime berging in de kelder;
-	Oplevering in overleg.

Kenmerken